Børnesko med børnepengekredit

Køb børnesko og betal med børnepenge

Herunder kan du se en oversigt over webshops med børnesko, der tilbyder betaling med børnepengekredit. Alle nedenstående webshops får desuden gode anmeldelser, hvilket er et tegn på, at kvaliteten er høj og at brugeroplevelsen er god.

Børnepengekredit

Luksusbaby.dk forhandler tøj til børn fra 0 – 16 år. Herudover tilbydes et stort udvalg af sko og legetøj. 

 • Gratis at betale med børnepengekredit, hvis du er medlem af kundeklubben.
 • Fri fragt ved køb over 499 kr.
 • Dag til dag levering
 • Bedømmelse: 4,9 stjerner på Trustpilot.

Kids-world.dk er en prisvindende dansk webshop med tøj, fodtøj, legetøj mv. til baby og børn fra 0 – 16 år. 

 • Gratis at betale med børnepengekredit.
 • Fri hjemmelevering i Danmark.
 • Levering indenfor 1-3 arbejdsdage.
 • Bedømmelse: 4,9 stjerner på Trustpilot.

Smart-kidz.dk forhandler børnetøj, sko og udstyr til alderen 0 – 12 år. Desuden tilbydes tøj til mor.

 • Betaling med børnepengekredit koster et gebyr på 39 DKK.
 • Fri fragt ved medlemskab i kundeklubben
 • Bedømmelse: 4,8 stjerner på Trustpilot.

Køb børnesko med børnepengekredit

Børnesko i alle størrelser

I ovenstående webshops finder du bredt udvalg af sko til børn – fra børnenes første skridt til de træder ind i voksenlivet. Betaling med børnepengekredit er en god mulighed for at købe sko og støvler til dit barn, når det passer dig. På ovenstående liste tilbyder alle webshops et stort udvalg af sko og støvler i alle størrelser til alle aldre. Sommetider kan det være svært at finde en passende størrelse til ens barn. Derfor har vi herunder indsat en guide, der fortæller, hvad ens barns skostørrelse er i forhold til barnets alder.

 •  0 – 1 år: Str. 17 – 22
 • 2 år: Str. 23 – 24
 • 3 – 4 år: Str. 25 – 27
 • 5 – 6 år: Str. 28 – 30

Børnesko i alle slags

På denne side er der webshops, der sælger alle slags sko. Du kan købe alt fra babysko, sneakers, sko med lys, sandaler til termostøvler, vinterstøvler og gummistøvler. Med børnepengekredit kan du købe den slags sko, dit barn ønsker og først betale, når børnepengene kommer ind på din konto næste gang.

Børnesko fra alle mærker

I ovenstående webshops finder du sko fra alle de populære mærker. Du kan blandt andet købe masser af sko fra danske Hummel, Bundgaard, Wheat, men også fra internationale giganter som Vans, Tommy Hilfiger, New Balance og Nike.

Børnesko til alle sæsoner

Der er mange, der har oplevet tomme hylder i diverse webshops, når sommer- og vinterkollektionerne lanceres, da det ofte er med at være hurtig, før det hele bliver udsolgt. Derfor kan det være fristene at handle hurtigt, når den kommende sæsons sko og støvler kommer online. Det er især vinterstøvler, der hurtigt bliver udsolgt, og da vinterstøvler er en nødvendighed er det vigtigt at kunne handle, mens varerne er tilgængelige. Her er betaling med børnepengekredit hyppigt anvendt blandt mange forældre, da det giver muligheden for slå til med det rigtige køb på det rigtige tidspunkt.
Med børnepengekredit har du mulighed for at købe sko og støvler til alle sæsoner i ordentlig tid, da du ikke behøver at betale med det samme.

Køb børnesko på tilbud

Med børnepengekredit er det muligt at udnytte de gode tilbud, mens de er der, da det ikke er pengene på din konto her og nu, der er afgørende for, om du kan gøre brug af de gode tilbud på diverse webshops. Det er en god ide at handle, mens der er udsalg, fordi der er mange penge at spare, og med børnepengekredit er det muligt at handle, når det passer dig, og når udsalget er bedst. Der findes masser af webbutikker med løbende udsalg. Du kan se listen over webshops, der tilbyder betaling med børnepengekredit her!

Børnepengekredit

Om børnepengekreditter.dk

Børnepengekreditter.dk er en samling af alle webshops, der tilbyder betaling med børnepengekredit. Her kan du desuden finde informationer om børnepenge, satser, terminer m.m.

Kontaktoplysninger

E-mail: kontakt@boernepengekreditter.dk